Esittely:

Olen Linta Laitinen, nainen Lila´s Dogcare yrityksen takana. Perustin yritykseni alkuvuodesta 2011, tarjoamaan koirahierontapalveluita lähialueen asiakkaille. Pikkuhiljaa mukaan tuli kurssitarjonta ja tarvikemyynti.

Taustoja:

Valmistuin joulukuussa 2010 Urheilukoirahierojaksi Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta. Koirien kanssa olen ollut tekemisissä koko pienen ikäni, ja tällähetkellä minun sekä perheeni elämää piristävät Jackrussellinterrierit Pinni, Nipsu, Pimu, Cale ja GoGo. Harrastamme aktiivisesti agilityä ja treenaamme viikoittain suomen kärkikouluttajien silmien alla. Agilityn lisäksi puuhastelemme koirien kanssa paljon muutakin ja kasvatan myös pienimuotoisesti Jackrussellinterrierejä kennelnimellä Flaming Tail´s.

Urheilukoirahieroja-opinnot sisälsivät laajan katselmuksen eri osa-alueisiin hieronnan ja venytysten lisäksi. Opiskelimme mm. koiran anatomiaa ja fysiologiaa, ravitsemusta, harrastelajitietoutta, liikuntaelinsairauksia, triggerpistekäsittelyä, vammautumisen ensi/jälkihoitoa sekä koiran käyttäytymistä.

Urheilukoirahieroja-opintojen lisäksi olen suorittanut Suomen Agilityliiton Koulutusohjaajan peruskurssin, Suomen Kennelliiton Kasvattajanperuskurssin, Suomen Eläinkoulutuskeskuksen Oppimispsykologian peruskurssin (verkko-opinnot) sekä olen käynyt lukuisilla koira-aiheisilla luennoilla. Myös hevospuolelta minulta löytyy osaamista, taskusta löytyy ratsastuksenohjaajan paperit ja usean vuoden kokemus ratsastuksenopettamisesta.

Minun mottoni:

Haluan tarjota asiakkailleni iloista ja yksilöllistä palvelua. Teen työtä sydämellä ja haluan että jokainen asiakas lähtee palveluideni parista iloisella fiiliksellä ja palaa yhtä iloisella fiiliksellä takaisin :)

kuva_199.jpg